Torchietti al pesto

de Bya Ralu in Paste, 1 Mai 2012 | 3688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga torchietti
  • 1 borcan de sos pesto
  • 100g parmezan ras
  • 50 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torchietti al pesto:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, se lasa cca 10 minute, se scurg de apa si se dau sub un jet de apa. Adaugam pastele intr-un vas termorezistent, punem sosul pesto si cascavalul ras,s e amesteca bine si se da la cuptor 10 minute. Se serveste cald cu parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Torchietti al pesto" nu uita sa-i faci un review.
 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos pesto si parmezan